Welcome

Jeg kan ikke telle på hendene mine hvor mange ganger jeg har slettet og startet bloggen på ny. Forbannelsen av å være en hard core perfeksjonist tenker jeg. «Aldri fornøyd med resultatet, fordi det kan jo alltid være bedre». Denne gangen er litt annerledes tror jeg. Mest fordi målet mitt er så mye lavere enn før. I virkeligheten har jeg ingen mål, noe som gjør det mye lettere å starte den opp igjen. Jeg vil bare dele kunsten min, det er det. Så, velkommen. Velkommen til den nye bloggen min, med det samme navnet jeg alltid har brukt; Noctem ☽

Translation:
I can’t count on my hands how many times I’ve deleted and re-started my blog. This is the curse of being a hard core perfectionist I guess. I believe this time it will be different. Mostly because my goal is so much lower than before. In reality I have no goal, which makes it that much easier to start it up again. I just want to share my art, that’s it. So, welcome. Welcome to my new blog, with the same name I’ve always used; Noctem ☽

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *